Două suflete rebele, un singur desti

Ori de câte ori întâmpinăm greutăți ,ni se oferă mereu șansa de a ne găsi fericirea ,chiar dacă acele posibilități sunt foarte greu de închipuit .Trebuie să  privim  situația cu ochii mari și limpezi ,pentru a regăsi binele și frumosul din cel mai mic lucru.

În acest fel ,Mika,o adolescenta de 16 ani a reușit să-și găsească fericirea alături de un armăsar pe nume Windstorm .Seria germană Windstorm(germană:Ostwind ) ,realizată  în 2013 ,este compusă din trei filme care o au în vedere pe Mika și pe amicul său Windstorm(Ostwin). Mika trăia o viață monotonă :mergea la școală, se certa cu părinții,  până când din greșeală  provocă un incident care-i determină plecarea în pustietate la bunica ei ,în scopul reducării și revizuirii comportamentului său. Spre deosebire de scopul călătoriei, Mika descoperă o conexiune cu un armăsar periculos și agresiv care era de nestăpânit. În ciuda aparentelor ,Windstom simte siguranță și iubire ,Mika devenind singura persoană care-l poate încăleca. La scurt timp, ferma își pierde din elevi ,rezultând o pierdere grea din punct de vedere financiar .Windstorm este scos la vânzare, însă Mika nu permite acest lucru și muncește în scopul câștigării unei competiții  care implică dresaj și cusă cu obsatole. După înmânarea premiului ,Mika simte nevoia să-i dea drumul lui Windstorm ,știind că acolo îi este locul, în sălbăticie

cu alături de ceilalți cai .Aici Windstorm este prezentat că un spirit prezent în sufletul Mikăi ,care îi călăuzește calea și  îi marchează  destinul.Finalul primului film,la fel ca ultimele două ,este imortalizat de compasiune și speranță în conexiunea dintre om și animal, respectiv două spirite rebele unite de un singur destin .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: