MARIA: Un vârcolac adolescent

Un vârcolac adolescent Teen Wolf este un serial american de televiziune creat de Jeff Davis pentru MTV. Este bazat pe filmul cu același nume din 1985 și îl surprinde pe Tyler Posey ca adolescent, pe nume Scott McCall, care este mușcat de un vârcolac și care trebuie să facă față modului în care acest lucru îi afectează viața sa și a celor apropiați lui, și pe Dylan O’Brien, „Stiles” Stilinski, cel mai bun prieten al lui Scott.

Seria se învârte în jurul lui Scott McCall, elev la liceul din orașul Beacon Hills. Viața lui Scott se schimbă drastic când este mușcat de un vârcolac, cu o noapte înainte de a începe al doilea an de liceu, devenind unul dintre ei. El trebuie să învețe de acum încolo cum să echilibreze noua sa identitate problematică cu viața de zi cu zi a adolescenței.

În primul sezon, Scott și cel mai bun prieten al său, Stiles Stilinski, încep să se întâlnească cu alte personaje, cu o conexiune la întâmplările supranaturale din Beacon Hills. Interesul său principal îl reprezintă Allison Argent, colegă de clasă cu Scott, care provine dintr-o familie de vânători de vârcolaci. Cea mai bună prietenă a sa este populara Lydia Martin, care descoperă mai târziu că este o banshee.

Scott și Stiles se luptă cu iubitul agresiv al Lydiei, jock-ul local Jackson Whittemore, precum și cu Derek Hale, un vârcolac misterios cu un trecut întunecat. În timp ce spectacolul merge înainte, lui Scott i se alătură noi prieteni precum Malia Tate, un coiot vârcolac, Kira Yukimura, un spirit japonez de vulpi, și Liam Dunbar, un tânăr vârcolac cu probleme de furie. 

Aceștia se unesc și înving pe oricine le iese în cale.

Serialul are șase sezoane cu un număr de episoade diferite, îl puteți găsi pe Netflix.

MARIA ANCA

MARIA ANCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: