GEORGE: Munca a luat sfârșit

Am citit de curând un citat foarte interesant, care mi-a amintit de acești minunați ani de liceu și m-am gândit că ar fi potrivit pentru un ultim articol pe blogul nostru, LOGO paper: „Timpul pe care l-ai folosit pentru îngrijirea trandafirului tău îl face pe trandafir să fie important pentru tine” (Antoine de Saint Exupery).

Perioada liceului se apropie de final, iar trecerea timpului a lăsat în urmă noi cunoștințe, noi caractere și noi prieteni, dar valoarea timpului este dată de felul în care îl petrecem. Astfel, lucrurile cu adevărat importante sunt cele în care ne investim timpul și energia pentru a deveni mereu mai buni.

Pentru mine, trandafirul din fraza citată reprezintă caracterul. Consider că în acești patru ani nu mi-am dezvoltat doar capacitatea de memorare a comentariilor literare sau a regulilor de gramatică în limba engleză sau cum să caut pe Google cel mai bun referat la geografie. De fapt, toată munca depusă m-a motivat să devin mai bun, să am așteptări mai mari de la mine în viață.

În plus, timpul investit în oamenii potriviți este un mare câștig. Am învățat ce înseamnă să fii un coleg bun, dar mai ales un prieten de nădejde. Toate majoratele și ieșirile în oraș au creat în mod sigur amintiri care nu se vor uita niciodată și poate chiar prietenii care vor trece testul timpului.

LOGO paper nu este doar blogul liceului nostru, ci reprezintă locul unde fiecare dintre noi își poate expune ideile. Din punctul meu de vedere, timpul acordat scrierii articolelor a trecut cu folos, chiar dacă inițial aceste articole au reprezentat doar niște teme pentru acasă. Astfel, chiar dacă nu doresc să urmez meseria de jurnalist, orice aș practica, îmi va fi dor mereu de libertatea de exprimare pe care o oferă acest blog.

În încheiere, timpul petrecut la școală alături de colegi rămâne pentru totdeauna cea mai valoroasa investiție, un trandafir care nu se va ofili niciodată.

Totodată, promit că voi continua să citesc articolele publicate pe blog-ul nostru minunat, în amintirea vremurilor când și eu, la rândul meu, eram doar un învățăcel, care publica articole.

GEORGE LUPUȚ

GEORGE LUPUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: