VLAD: Cea mai generoasă mesagerie multimedia

Telegram, apărută în 2013, este o aplicație de mesagerie multimedia. Această aplicație are instrumente excelente pentru chat-ul unu-la-unu, mesagerie de grup, rețele sociale și apeluri vocale și video.

Cea mai de bază caracteristică a Telegram-ului sunt chat-urile unu-la-unu. Funcționează la fel ca mesajele text și funcțiile DM din alte aplicații de chat, dar există câteva caracteristici bonus pe care nu le veți găsi cu alte servicii.

De exemplu, Telegram vă permite să vă editați mesajele după ce le trimiteți. Deci, dacă ați făcut o greșeală jenantă, o puteți remedia fără a trimite un alt mesaj cu corectarea. Nu mulți mesageri au această capacitate, dar alții includ precum Discord, Slack și Teams.

Apoi, există mesageria multimedia. Telegram vă permite să trimiteți mesaje video de un minut și mesaje vocale cu durată nelimitată.

Dacă doriți să depășiți limita de timp video, înregistrați un videoclip lung pe telefon și încărcați-l în chat. Videoclipurile, fișierele și alte documente trimise prin Telegram pot avea o dimensiune de până la 2 GB. Este enorm în comparație cu alți mesageri, precum Gmail și Facebook Messenger, care au o limită  de doar 25 MB.

Sursă foto: arhiva personală Vlad Paul

Aplicația este gratuită, disponibilă pentru Android și IoS.

În primele secunde de la deschiderea aplicației, putem observa interfața simplă d estul de similară cu aplicația WhatsApp. Prima dată ne conectăm cu numărul de telefon, după aceea ne înregistrăm numele pe care o să-l observe toata lumea cu care comunicăm în scris si putem adăuga o imagine ilustrativă contului – dar nu e obligatoriu sau o necesitate. După ce am făcut toate acestea, putem să ne conectăm cu contactele din telefon și să personalizăm aplicația.

Telegram rămâne o aplicație simplă de folosit, sigură și eficientă.

PAUL VLAD

PAUL VLAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: