MARIA & MEDINA: În parteneriat cu o dansatoare profesionistă

Balul Bobocilor se numără printre acele momente ale vieții de liceean care atrage cel mai mult atenția, alături de banchete și examenul de Bac. Restricțiile din ultimii doi ani au perturbat cadența acestei petreceri, dar din fericire începând din acest an Balul s-a reluat.

Ca un element de noutate, pe scena întrecerii se vor întâlni atât boboci propriu-ziși, elevi într-a IX-a, cât și boboci seniori, aflați acum în a X-a și care au fost privați de petrecere anul trecut. 

Caius Butiri, elev în IX B, care va urca si el pe scena întrecerii, alături de partenera sa din IX A, Alexia Vaida, a avut amabilitatea să ne răspunda la câteva întrebări, într-o avanpremieră a Balului Bobocilor, care va culmina în luna iunie, la sfârșitul anului școlar. 

Subsemnata, alături de Alexia și Caius

Q&A

Ce te-a determinat să intri în această competiție?

CAIUS: Am vrut să intru în această competiție deoarece știu că voi avea o șansa de a câștiga și de a fi Mister Boboc, dar și pentru că este ceva nou pentru mine și nu vreau să regret mai târziu că nu am putut participa. Este un sentiment aparte, deoarece va fi competiție între noi, dar și unele momente de distracție.

Care sunt perechile? 

CAIUS: Perechile  de a X-a sunt: Maya Bercea cu Bara George, Gherman David cu Ciura Antonia, Balaj Raul cu Oana Vesea, Dabinda Cătălin cu Ariana Sabau, Lipse Victor cu Ungur Alisia, iar perechile de a IX-a sunt Lovas Brigita cu Gavriș Darius, Caius Butiri cu Vaida Alexia, Alex Sarca cu Selyem Eliza,Toth David cu Ivan Alexia, Liviu Stiop cu Larisa Popa.

Cine e partenera ta?

CAIUS: Partenera mea este Alexia Vaida și mă simt ușurat și norocos, deoarece ea face dans și ne putem descurca mai ușor la viitoarele probe și repetiții.

Cum ți se pare faptul că în această ediție concurați alături de elevi din clasa a X-a, deci două categorii de vârstă?

CAIUS: Elevii de a X-a nu au putut avea bal și nu ma deranjează că-l vor face și ei cu noi anul acesta, deși amândouă clasele avem doar o pereche de mentori. Personal, mi se pare foarte corect ca și ei să poată avea un bal, deși este cu un an întârziere, deoarece vor avea amintiri plăcute și emoții unice ca și noi cei de a IX-a.

Ce fel de număr artistic pregătiți?

CAIUS: Anul acesta s a decis ca tema să fie Contradicții (antonime). De exemplu, eu am tema, alături de partenera mea, Harnic vs. Leneș, și vom încerca să găsim cât mai multe idei legată de aceasta.

Am ales această temă pentru că ni s-a părut că este unică și va fi ceva nou pentru noi toți.

Cine sunt mentorii voștri?

CAIUS: Mentorii mei sunt Eduard Pavaloiu si Cezara Ianos. După părerea mea, și cu acest lucru am avut noroc, deoarece mentorii s-au extras cu bilețel și stiu ca ei vor face tot ce este necesar ca să avem un moment cât mai reușit și special.

Unde se țin repetițiile și cum decurg? 

CAIUS: Repetițiile au început în 12 martie și sperăm că o să decurgă bine.

Când va avea loc concursul și unde se va ține?

CAIUS: Balul Bobocilor va avea loc la Solay Private Events Resort pe data de 9 iunie.

MARIA PETRILA, MEDINA IGNA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: