GEORGIANA: Masterclass cu Luminița Anghel și Nico

În perioada 10-13 februarie 2022, am avut ocazia să particip la un masterclass cu Luminița Anghel și Nico în cadrul școlii de canto Enjoy Music, alături de Episcopia Greco-Catolică Oradea.

Activitatea a început joi după-masa, când am avut bucuria să facem cunoștință cu cele două artiste. Pot spune că din prima clipă de când am făcut cunoștință am simțit căldură din partea lor. După-masa de 10 februarie a fost alocată audiției elevilor, ca mai apoi, seara, să ne fie dată fiecăruia câte o piesa nouă, care  trebuia învățată cât de bine posibil, până a doua zi de dimineață. În cazul meu, împreună cu Nico și Luminița, am ales să lucrez și să interpretez piesa Stone Cold de la Demi Lovato.

Piesele alese joi seara erau pregătite pentru spectacolul restrâns de sâmbătă seara pentru părinți, unde a fost prezent și PreaSfințitul Virgil Bercea.

Ziua de vineri a fost una destul de încărcată; am lucrat intens piesele alese cu ajutorul Luminiței și Nico până seara. Am învățat multe lucruri de la ele lucrând pe piesă. Au fost foarte deschise cu noi și ne simțeam ca într-o familie. Mi-au oferit siguranță și încredere, astfel încât nu am simțit munca depusă, ba chiar m-am distrat în timp ce am învățat multe lucruri esențiale.

Pe lângă rolul de artist interpret, sâmbătă am mai avut și rolul de prezentator la gala de sfârșit de Masterclass. Așa cum am spus și în speech-ul meu la spectacol, a fost o experiență pe care nu o voi uita vreodată. Mă simt extrem de norocoasă că am avut șansa de a participa și că am cunoscut și am petrecut timp cu nume mari din industria muzicală a României, Lumința Anghel și Nico.

Luminița și Nico fac parte din familia Enjoy Music, ele fiind parte și din juriul Festivalului Internațional Enjoy Music.

Toată această activitate nu ar fi fost posibilă fără profesorul meu, Ovidiu Lazăr, președinte al asociației Enjoy Music, și Episcopia Greco-Catolică Oradea.

Stați cu ochii pe LOGO Paper, pentru un interviu cu Luminița Anghel!

GEORGIANA CABA

GEORGIANA CABA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: