ANTONIA: Schimbă lumea cuiva!

,,Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră în ape pentru a crea multe valuri.”  Aceste cuvinte ale Maicii Tereza rămân un adevăr etern valabil. Noi singuri nu putem schimba lumea, dar putem să fim un ajutor în ceea ce privește schimbarea lumii cuiva.

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică Oradea, prin Asociația Caritas Eparhial Oradea, organizează o colectă urgentă pentru refugiații ucraineni care ajung în România. Donațiile se pot face în 7-11 martie (de luni până vineri), în intervalul orar 8.00 – 10.00 și 15.00 – 17.00, în Oradea, str. Dr. Ioan Cantacuzino nr. 56, la Blocul DAR, parter.

Foto: Antonia Bodiu

Se colectează: alimente de bază, neperisabile (conserve, ulei, făină etc.); scutece pentru copii, de toate mărimile; pături și perne; haine sortate pe trei categorii: bărbați, femei și copii.

Produse alimentare – alimente pentru bebeluși, carne în conserve, fructe și legume în conserve, batoane dulci și cereale, sucuri în tetrapack, lapte în tetrapack, apă de băut, mâncare de gătit rapid;

Articole de igienă – pampers pentru copii, tampoane pentru femei, dezinfectanți cu capac de pulverizare de diferite dimensiuni, apă de gură;

Alte produse – saci de dormit, pături, pături termice, felinare cu baterii reîncărcabile, baterii, veselă de unică folosință, șervețele de hârtie și hârtie igienică.

Se pot face donații și în numerar (la adresa menționată sau la punctele de lucru ale Asociației Caritas Eparhial Oradea) sau în conturile asociației:

CONT LEI: RO27 BTRL 0050 1205 7261 6902 – Banca Transilvania

CONT EURO: RO10 BTRL 0050 4205 7261 6902 – Banca Transilvania.

CUI: RO 17085486

ANTONIA BODIU

ANTONIA BODIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: