FABIAN: Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba este o serie de manga japoneza scrisa si ilustrata de  Koyoharu Gotouge. In 2019 începe anime-ul Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, care ajunge sa fie unul dintre cele mai populare si bine realizate anime-uri din ziua de azi.

Kimetsu no Yaiba urmareste povestea tanarului Tanjiro Kamado a carui familie este ucisa de un demon si sora sa mai mica este transformata intr-un demon. Acesta doreste sa devina un demon slayer ca sa isi razbune familia, si sa gaseasca un leac pentru sora sa , Nezuko. In calatoria lor, Tanjiro si Nezuko, se intalnesc cu Zenitsu si Inosuke, doi demon slayeri incepatori, ca si Tanjiro, urmand ca in calatoria lor sa evolueze, devenind astfel mai puternici si sa devina o familie de nedespartit.Demon Slayer ne prezinta o poveste intre bine si rau  foarte bine realizate, insa este foarte posibil sa va bucurati de scenele intense de lupta superbe cu o anumatie si dinamica rar vazuta.

Momentan sunt doua sezoane si un film, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train, care poate fi vazut  si in episoade, in numar de șapte.

FABIAN JAKAB

FABIAN IAKAB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: