BIANCA: În dialog cu cei mai răi

Cartea Talking With Serial Killers – Cei mai diabolici oameni din lume își spun povestea, scrisă de Cristopher Berry-Dee, este uimitoare și șocantă, presărată cu orori și violențe ale celor mai diabolici criminali. Este o carte care m-a ținut captivă, parcurgând întâmplările acestor malefici oameni, terminând lectura într-un timp-record.

Aceasta carte se bazeaza pe faptele celor mai mari criminali, dar si pe omul care a luat legatura si a vorbit cu ei. Acest criminalist de renume mondial a reusit sa castige increderea lor, intrand in cele mai mari inchisori de maxima siguranta, discutand cu acestia despre toate crimele lor orobile, povestind in detalii.

Multi aveau cele mai groaznice povesti in care ii spuneau lui Christopher ca au macelarit oameni ascunzand maruntaiele lor, luand probe audio si video prin care demonstra acest lucru oribil, relatand intamplarile exact cum au fost desfasurate, dar si reproduce, in cuvintele criminalilor, crimele acestea dezastruoase.

Multi dintre acesti criminali in serie, cei mai diabolici din lume, comiteau crime pentru satisfacerea nevoilor; desi faceau diferenta dintre rau si bine, ei au continuat cu o sumedenie de  crime, neinteresandu-i de consecinte.

Acest criminalist si autor, Christopher Berry-Dee, este considerat printre cel mai bine vandut scriitor de true-crime / romane politiste din Marea Britanie, detinand cel mai bine vandut titlu al genului in Marea Britanie in 2017.

Am ramas surprinsa datorita acestei carti, deoarece nu m-as fi gandit cat de dezvoltata poate fi mintea unor oameni si imaginatia acestora, care nu avea limite.

Va invit sa cititi aceasta carte interesanta si sa descoperiti planurile celor mai mari criminali in serie si de ce sunt in stare acestia.

BIANCA CERNEAN

BIANCA CERNEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: