Engleză prin Centrul Eurolingva

Într-un dialog purtat cu reprezentanții Eurolingva pe data de 23 noiembrie 2021, am  putut pătrunde în culisele unei instituții bine cunoscute la nivel național pentru munca serioasă și bine organizată pe care o desfășoară de ani buni.

Sursă foto: arhiva personală Claudia Gavrilaș

Centrul Eurolingva se bucură de un personal bine instruit, ambițios, iar cei care le trec pragul sunt foarte mulțumiți, centrul Eurolingva fiind printre cele mai bine evaluate centre de testare pentru limba engleză din țară.

Pentru iubitorii de limba engleză și nu numai, LOGO Paper anunță că la centrul Eurolingva au loc reduceri de Black Friday! Mai multe informații și detalii veți afla din interviul video pe care ni l-au acordat doamnele Delia Leucuța și Irena Vasiu, reprezentantele acestei instituții.

CLAUDIA GAVRILAȘ

CLAUDIA GAVRILAȘ

Claudia Gavrilaș este absolventă a Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, promoția 2020, secția Filologie – Jurnalism, clasa prof. Lucia Cighir. În prezent e studentă în anul II a Facultății de Științe Socio-Umane, Psihologie, din cadrul Universității din Oradea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: