American Hotel Academy în serial

Dl Ștefan Ion este consilier de admiteri în cadrul unităților aflate sub umbrela unei reputate instituții de învățământ superior din România, care reunește American Hotel Academy (cu specializarea în Management Hotelier), Taste Culinary Business Academy (Management Culinar) și Digital Hub Academy (Management în Digital Marketing).

În săptămâna 12-15 octombrie, dl Ștefan Ion, care are un Masterat în Management Hotelier, talonat de un coleg, dl Teodor Berszan, Senior Admission Counsellor, a vizitat șase licee din municipiul Oradea și două din județ, pentru a le prezenta elevilor din anii terminali pachetul de studiu American Hotel Academy. Școlile vizitate au fost următoarele: Colegiul Național Iosif Vulcan, Colegiul Național Onisifor Ghibu, Colegiul Național Emanuil Gojdu, Colegiul Economic Partenie Cosma, Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul Teologic Baptist Emanuel, Colegiul Național Samuil Vulcan Beiuș și Colegiul Național Avram Iancu Ștei.

„Deși contextul pandemic nu ne-a creat cele mai favorabile condiții pentru ca noi să operăm în termeni favorabili, am fost plăcut impresionați de recepția celor de la liceele de mai sus. Spre exemplu, doamna director de la Emanuil Gojdu ne-a facilitat o prezentare în sala festivă. Dl Iulius Timar, de la Onisifor Ghibu, ne-a făcut turul liceului, ne-a prezentat toate sălile de curs și ne-a facilitat accesul la clasele celor de-a XII-a. La fel putem spune despre toate liceele, în special cele din Beiuș și Ștei, unde nu am mai fost până acum și considerăm că am făcut o impresie plăcută”, ne spune dl Ștefan Ion, împărtășindu-ne primele sale impresii după acest periplu.

Pe holul Colegiului Național Onisifor Ghibu, la parter, clădirea nouă, se află un banner care vă întredeschide poarta spre AHA. Sursă foto: arhiva personală Alexandra Cuc

American Hotel Academy își are sediul central la Brașov. Dat fiind interesul pe care-l suscită în rândurile absolvenților de liceu din România, vom prezenta în serial această destinație foarte curtată de cei care vizează o carieră națională sau internațională în industria ospitalității.

School Bit vă va prezenta în serial toate informațiile pe care trebuie să le știți, pentru a vă putea pregăti eficient și din timp să deveniți student al American Hotel Academy, care își are sediul central la Brașov.

Următorul material va aduce detalii despre procesul de admitere. În avanpremieră, vă informăm că procesul de recrutare li se adresează și elevilor aflați în clasa a XI-a, pe lângă, desigur, cei de-a XII-a.

Îi mulțumim dlui Ștefan Ion pentru toate informațiile pe care ni le-a pus la dispoziție, cu maximă generozitate și promptitudine.

Site-uri:

AMERICAN HOTEL ACADEMY

TASTE ACADEMY

DIGITAL HUB ACADEMY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: