GEORGE: Jocul așteptat cu inima la gură de pasionații de mașini și curse

Noul Forza Horizon 5 urmează să fie lansat pe data de 9 noiembrie pentru toți jucătorii, iar pentru cei ce și-au achiziționat varianta Premium, acesta va fi disponibil din data de 5 noiembrie.

Mașinile de pe coperta noului joc din franciza Horizon sunt Mercedes-AMG ONE 2021 și Ford Bronco 2021.

Forza Horizon 5 este ultimul joc din franciza Forza Horizon, după ce edițiile precedente au avut acțiunea petrecută în Colorado (SUA), sudul Franței, nordul Italiei, Australia și Marea Britanie. Noul Forza Horizon ne surprinde pe toți cu noua harta care este localizată in Mexic, aceasta fiind de aproximativ două ori mai mare decât cea din ediția precedentă.

Jocul este compatibil exclusiv cu Xbox One, Xbox Series X/S și PC.

Totodată, este Cross-Platform, adică jucatorii de pe Xbox se pot juca cu cei de pe PC.

Ce este nou?

Cei de la Playground Games aduc nou in această ediție în primul rând noul grafic, care oferă jocului o calitate impresionantă a texturilor si a reflexiilor. Developerii au mai lucrat și la partea de modificări a mașinilor; acum, dacă instalezi pe o mașină un sistem de evacuare sport, sunetul se va schimbă. Același lucru se intamplă la mai multe modificari aduse mașinii pe partea de mecanică/performanță. Modul de a-ți personaliza mașina cu stickere a fost și el îmbunătățit; acum totul este mai ușor în ceea ce ține de aceste modificări estetice.

Jocul poate fi achiziționat din mai multe magazine sau site-uri, cum ar fi Microsoft Store, Media Galaxy, Emag și altele.

Eu unul sunt sigur că jocul va ajunge in topul jocurilor din 2021 și cu siguranță îl voi achiziționa atunci când va apărea.

GEORGE MEZE

GEORGE MEZE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: