Despre elevi, pentru elevi, de la elevi!

Mă numesc Negru Emanuel-Claudiu, sunt elev în clasa a XI-a C în cadrul Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea și candidez pentru funcția de președinte în Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

Înainte de toate, sunt o persoană sociabila și extrovertită – ca atare, iubesc oamenii și să fiu în jurul acestora. Mă consider o persoană implicată trup și suflet în ceea ce face, dedicată și organizată.

Ce m-a determinat să candidez pentru această funcție?

Nevoia de schimbare și implicare. În urma activării mele în consiliul școlar, din funcția de reprezentant am observat că această funcție are nevoie de o persoană implicată și experimentată. Consider că pot fi această persoană, datorită istoricului meu larg în ceea ce înseamnă leadership, voluntariat și organizare.

 Sunt actual vicepreședinte al clubului Kiwanis Key Club OG și am fost liderul județean al proiectului național O facem, care a atins numărul de 640 de voluntari și suma de 150.000 € pentru copiii nevoiași din mediile rurale. În plus, am activat în diferite cluburi de voluntariat, precum Leo Black Eagle și Interact Oradea, unde am dezvoltat diferite abilitați și atuuri.

În ceea ce privește latura teoretică, sunt absolvent al programului de Leadership Leaders Explore și al Academiei Britanice de Afaceri și Comunicare.

Ce am în plan de-a lungul mandatului meu?

În primul rând, voi avea în vedere fondarea Biroului de Presă al consiliului și întocmirea a noi departamente, modelate după nevoile elevilor școlii noastre. În plus, mă voi asigura de organizarea Balului Bobocilor în condiții de siguranță. Fie în perioada toamnei, fie pe timpul verii, balul se va desfășura adaptat la condițiile prezente. Voi lua în considerare implicarea sau participarea bobocilor anului 2020-2021 în bal, aceștia fiind singura generație cu imposibilitatea organizării unui bal.

Pe lângă acestea, voi asigura evenimente specifice fiecărui ciclu – primar, gimnazial și liceal, fie independent, fie împreunș cu diferite cluburi din oraș, precum Kiwanis Key Club OG.

Și bineînțeles, voi merge până în pânzele albe pentru respectarea drepturilor elevilor, fiind vocea acestora.

Despre elevi, pentru elevi, de la elevi.

EMANUEL NEGRU

EMANUEL NEGRU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: