„Votați-mă pentru devotament!”

„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” – Mahatma Gandhi

Numele meu este Ariana Sabău, sunt în clasa a X-a D și am 16 ani. În acest an, m-am decis să candidez pe funcția de vicepreședinte în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea.

ARIANA SABĂU

Probabil vă întrebați de ce ar trebui să mă votați și cred că principalul motiv pentru care ar trebui să o faceți este faptul că sunt o persoană reală.

Ce vreau să spun prin persoana reală? Nu o să mă ascund în fața unei prezentări pompoase sau sofisticate – din contră, o să vi-o prezint pe adevărata Ariana.

După un an de voluntariat și un an de activitate în Clubul de Dezbateri LOGO Debate, am reușit să dobândesc anumite calități, precum public speaking-ul, gândirea critică și munca în echipă,  care consider că mă vor ajuta să fiu candidata perfectă pentru acest post. Sunt o persoană sociabilă, organizată, serioasă, cu spirit de echipă și ambiție, calități importante pentru un viitor vicepreședinte.

Îmi doresc să mă implic în problemele elevilor și să le soluționez, pentru a crea o comunicare mai bună între elevi și profesori.

Vă rog să mă votați pentru funcția de vicepreședinte!

ARIANA SABĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: