ADRIAN & ERIK: Plătim scump pentru greșeli

De cele mai multe ori, oamenii au impresia că banii pot cumpăra orice, până și greșelile lor. Banii încă nu au făcut vreun om fericit și nici nu-l vor face. Banii nu pot cumpăra fericirea, dar pot cumpăra felul de nefericire pe care ne-o dorim.

Arrow este un serial de televiziune american creat în genurile acțiune, aventură și dramă, apărut în 10 octombrie 2012 și având opt sezoane care te captivează pur și simplu. Regizorii acestui serial sunt Greg Berlanti, Marc Guggenheim și Andrew Kreisberg și se bazează pe aventurile miliardarului Oliver Queen. 

Foarte simplu: Oliver Queen pleacă împreună cu iubita și tatăl lui cu iahtul familiei într-o croazieră care se termină ca un coșmar: toată lumea a murit, mai puțin el și misiunea pe care tată-l lui i-a dat-o: „Supraviețuiește și îndreaptă-mi greșelile pe care le-am făcut acasă”.

Atunci când ești milionar și ai totul de-a gata, pare că totul este mult mai simplu, nu? Dar ce faci atunci când pierzi totul și ești nevoit să supraviețuiești pe o insulă pustie? Cum de acest tânăr care are lumea la picioare, pierde dintr-o dată tot?

Acesta naufragiază pe o insulă pustie, timp de cinci ani, unde învață că, dacă vrei să trăiești, trebuie să fii o persoană dură, cu inimă de gheață, iar sentimentele nu trebuie investite decât în persoanele care merită cu adevărat.

Dacă sunteți fani ai serialelor de acțiune, atunci vă recomandăm acest serial. Arrow parcă este un Robin Hood modern, plin de realism și care merită vizionat.

ADRIAN BĂLAN, ERIK CASIAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: