ALEXANDRA & ANDREEA: Povestea de dragoste care vă va sfâșia inima

Acum, cu venirea toamnei, avem tendința de a sta mai mult în confortul căminului nostru. Ce putem face într-o zi ploioasă și friguroasă de toamnă, decât să vizionăm un film bun, alături de o cană de ceai fierbinte?

Am venit la voi cu o sugestie perfectă de film care o să vă încălzească inimile, o să vi le sfâșie în două și la final vi le va lipi la loc. Sună interesant până acum, nu?

Este vorba de filmul Ultima scrisoare de dragoste, o ecranizare a cărții cu același nume scrisă de autoarea renumită pentru romanele ei de dragoste, Jojo Moyes.

Ziarista Ellie Haworth este în căutarea unui subiect inedit, care să aibă priză la public. În căutarea ei, aceasta găsește o corespondență de scrisori  din 1965 între ,,J” și ,,Boot”. Intrigată de povestea de dragoste dintre aceștia, ea încearcă să afle cât mai multe detalii și să trimită scrisorile destinatarului.

Din cercetările ziaristei, vom afla povestea de dragoste interzisă dintre Jennifer și Anthony O’Hare. Ea – căsătorită cu un prosper om de afaceri, el – un jurnalist de succes. Poate vă întrebați ce au cei doi în comun. Chiar dacă par a fi diferiți, singurătatea și suferința îi leagă.

În timpul căutării, Ellie își trăiește propria poveste de dragoste cu unul dintre colegii ei de muncă, Nabhaan Rizwan.

Filmul a fost lansat în iulie 2021 pe platforma de streaming Netflix. A fost regizat  de Augustine Frizzell, având mare succes în toată lumea. Printre actorii care au dat viață personajelor se numără Shailene Woodley, Callum Turner, Felicity Jones și Joe Alwin.

Va reuși Ellie să ia legătura cu ,,J” și ,,Boot” și să-i aducă împreună după atâția ani?

Toate acestea le veți afla dacă veți viziona filmul, care pe noi ne-a emoționat până la lacrimi.

ALEXANDRA CUC, ANDREEA BOT

ALEXANDRA CUC și ANDREEA BOT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: