Update la standarde europene

În următorii cinci ani, elevii şi profesorii Colegiului Naţional “Onisifor Ghibu” din Oradea vor dezbate probleme ce ţin de cyberbullying, protecţia mediului şi discriminare, alături de colegi de-ai lor din Europa.

Şcoala a câştigat o finanţare de peste 100.000 de euro, în cadrul programului de schimb de experienţe Erasmus+, care presupune că elevii şi dascălii orădeni vor merge în vizite la şcoli şi companii din străinătate.

Potrivit directorului Iulius Timar, în cadrul acestui amplu proiect, 20 de profesori vor participa la cursuri de îmbunătăţire a cunoştinţelor legate de gestionarea cyberbullyingului, 84 de elevi şi alţi 20 de profesori la cursuri de educaţie ecologică, alţi 49 de elevi la cursuri de îmbunătăţire a competenţelor digitale de utilizare în siguranţă a internetului, iar zece profesori şi 28 de elevi vor învăţa despre evitarea discriminării.

CITEȘTE INTEGRAL MATERIALUL Colegiul Naţional “Onisifor Ghibu” din Oradea a atras peste 100.000 de euro, pentru un proiect Erasmus+, REALIZAT DE ADRIANA TOTOREAN.

Mulțumim, BIHOREANUL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: