DARIA: Kiraz Mevsimi (Sezonul Cireșelor)

Oyku este o fată tânără, care are o viață modestă, alături de mama sa și fratele mai mic. Este un promițător designer de modă, care frecventează cursurile universității și e îndrăgostită de Mete încă din copilărie.

Fata nu găsește niciodată curajul de a-si dezvălui sentimentele și păstrează secretul față de Mete, care nu are cunoștință de existența ei.

Ayaz, pe de altă parte, este un arhitect de succes, care lucrează împreună cu Mete. Este tânăr, bogat, frumos, arogant și afemeiat, care nu iese cu aceeași femeie de două ori. Ayaz e fiul unui celebru designer de modă la care Oyku visează să lucreze.

Dintr-o simplă coincidență, Oyku și Ayaz se ciocnesc unul de altul. Ei încearcă să intre în același taxi, dar din cauza încăpățânării lor, nici unul dintre ei nu ajunge în taxi. După acest eveniment, încet-încet, ei se atașează.

Între timp, Mete se îndrăgostește de Seyma, care este prietena lui Oyku. Când Oyku își dă seama că și-a pierdut dragostea din copilărie înainte de a-si dezvălui adevăratele sentimente, ea încearcă să-l uite. Cu toate acestea, ea se găsește într-o situație ciudată în momentul în care scrisoarea ei de dragoste e trimisa la biroul lui Mete și ajunge în mod eronat la Ayaz.

Acum, Oyku trebuie să pretindă că este îndrăgostită de Ayaz și că este iubita lui Ayaz.

Povestea de dragoste falsă începe să hrănească sentimente noi. În această poveste, vei explora o idilă între doi oameni tineri, care nu se înțeleg unul cu altul, dar care trebuie să fie aproape de fiecare dată.

Vei vedea o relație ciudată, între caractere opuse. Își va uita Oyku iubirea din copilărie și se va îndrăgosti de Ayaz? Va găsi Ayaz dragostea adevărată, după ce a ieșit cu mai multe fete? Ce se va întâmpla cu Mete când isi va da seama de nevinovăția lui Oyku?

DARIA COITA

DARIA COITA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: