ELENA: Blackpink The Movie adorat de orădeni

După succesul impresionat al filmelor despre trupa sud-coreeană BTS, Cinema Palace le-a pus la dispoziție fanilor acestui gen muzical: K-POP, un nou film despre o altă trupă, de fete de această dată, numită Blackpink.

BLACKPINK sau BLΛƆKPIИK este un grup de fete sud-coreean care a debutat sub agenția YG Entertainment în 2016, compus din patru membre: Jisoo, Jennie, Rosé și Lisa. În momentul de față sunt unul dintre cele mai mari grupuri muzicale de fete, având un număr impresionant de vizualizări, numeroase premii, și chiar apariții în Cartea Recordurilor.

Foto: ELENA IGAȘ

În luna august a acestui an împlinesc cinci ani de la debut, iar filmul intitulat Blackpink: The Movie a fost unul dintre numeroasele cadouri care ni s-au oferit nouă fanilor Blackpink (Blinks, după cum am fost numiți) și care a surprins momente din concertul lor online alături de mulțumirile și gândurile fiecărei membre în parte și filmări de la turneul lor mondial.

Pe data de 4 august, la Cinema Palace, în jurul orei 18:00, filmul Blackpink a fost disponibil fanilor, care chiar de la început acestuia și-au arătat susținerea, cântând și purtând haine înscripționate cu logo-ul și numele trupei. Haine ce la noi în țară s-au putut găsi predominant la magzinle H&M și Bershka.

Am reușit să obținem o declarație de la o admiratoare a trupei Blackpink prezentă la concert, elevă la Liceul Teoretic Ady Endre.

Foto: Elena Igaș

„Frumos, magic, încântător, minunat sunt probabil primele cuvintele cu care am rămas după ieșirea din sala de cinema. Filmul a fost foarte bine filmat și editat, iar noi blinks (fanii BLACKPINK) am avut ocazia de a crea o legătură și mai strânsă ca înainte cu cele patru membre. De asemenea, acesta a fost plin de amintiri, emoții si trăiri care ne-au umplut inima de bucurie. Acest film a fost unul dintre numeroasele cadourile oferite de BLACKPINK nouă pentru a celebra împlinirea a cinci ani de la înființarea trupri, iar eu cred că a fost surpriza perfectă. Să fiu într-un loc cu atâția blinks a constituit un moment unic, pe parcursul filmului am râs împreună, am plâns pe alocuri și cel mai important ne-am bucurat de timpul petrecul cu fetele noastre. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o seară de neuitat”, ne-a spus Perecz Simo Katalin.

E foarte important să existe diversitate, atât în artă, cât și în viața de zi cu zi, iar prin astfel de evenimente ni se pot mări orizonturile puțin câte puțin.

Ținem să le mulțumim celor de la Cinema Palace pentru că au adus artiștii mai aproape de noi pe marile ecrane și sperăm să mai fie difuzate astfel de filme pe viitor.

ELENA IGAȘ

ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: