CRISTINA: Un nou campion ghibist!

Pasionat de informatică, design și motorsport, Andrei mai are o pasiune, Minecraft, prin care a reușit împreună cu colegii săi să ajungă în topul preferințelor fondatorului proiectului Build The Earth.

Elev al colegiului nostru, Andrei Dogariu studiază la profilul matematică-informatică și se află la conducerea echipei BTE România+Moldova. Înființată la 23 aprilie 2020, echipa în componența sa are 20 de constructori activi, majoritatea elevi, dintre care trei români – Andrei Dogariu (președinte), Raul Corobian (lead builder), Denys Vicol (vicepreședinte),  mărturisește Andrei.

ANDREI DOGARIU

Pasionați de Minecraft, s-au gândit să construiască clădiri din România și Moldova în cadrul proiectului Build The Earth. Acest proiect are ca obiectiv realizarea unei replici la scara 1:1 a întregului glob în Minecraft. Andrei ne spune că în primăvara anului 2020 descoperă videoclipul lansat de creatorul acestui proiect care invita tinerii să-l urmeze în a transpune lumea reală pe harta din Minecraft, fapt care l-a determinat să participe, pe parcurs dând și de actualii săi colegi.

Cu  o structură dinamică și un nucleu relativ stabil, echipa într-un videoclip de-al creatorului s-a clasat pe locul I in Top Zece cele mai reușite clădiri construite pe Minecraft.

Ziua de 13 august a fost cea în care creația celor trei, chiar Casa Poporului, s-a clasat pe locul I, într-un club select al celor mai deosebite clădiri de pe mapamond precum Taj Mahal, Catedrala Notre-Dame sau Burj Khalifa. Ziua de vineri le aduce celor trei mândria de a apărea în videoclipul fondatorului 1o INSANE Real-Life places we built in Minecraft.

Un proiect ambițios după cum îl intitulează Andrei, a fost cel care le-a adus victoria celor trei care au muncit în secret la lucrare încă de pe 8 iunie 2020 până la începutul lunii octombrie 2020.

O lucrare pe care acesta o consideră cea mai reprezentativă este cea a Casei Poporului, care a fost în acel moment și cea mai mare lucrare de-a lor.

Artwork: Andrei Dogariu

Cei trei tineri, sub numele lor „de scenă” Andi_An (Andrei), Archieraul (Raul) și Zoomy69 (Denys) își promovează conținutul pe platforme precum YouTube și Instagram, unde au atins 3.000 de vizualizări și 600 de urmăritori.

Un mesaj din partea lui Andrei: „Vreau să le mulțumesc tuturor membrilor, ai echipei BTE România + Moldova pentru implicarea lor!”

Dacă ești pasionat de Minecraft, Andrei împreună cu colegii săi te așteaptă în echipa lor, pentru a construi împreună România și Republica Moldova. Îi poți găsi pe Instagram https://www.instagram.com/bte.romania/ și pe YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpE-TLFiHiUocr90KP8lKaQ .

Îl felicităm pe Andrei cât și pe cei doi tineri din echipă, mult succes în ceea ce faceți!

Îi mulțumim lui Andrei pentru timpul acordat!

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: