DARIA: Tatuat cu planul de evadare

Serialul Prison Break de pe Netflix urmărește destinul celor două personaje principale, Michael Scofield și Lincoln Burrows.

Cei doi sunt frați, Lincoln fiind în pușcărie din cauza unei crime care i-a fost înscenată și având ca sentință execuția. Fratele său, Michael, intră în pușcărie ca să poată să-l facă scăpat pe fratele său nevinovat, planificând evadarea din închisoarea Fox Rivers, un penitenciar de maximă siguranță.

Michael își tatuează pe corp planul închisorii, pentru a putea evada, iar în schema sa de evadare trebuie să includă mai mulți deținuți, aflați în aceeași închisoare. În cele din urmă, aceștia evadează – cu greu, se poate spune, fiind urmăriți de politie foarte mult timp, ajungând să își și însceneze moartea, ca să poată păcăli poliția. Ceea ce nu a fost în planul lui Michael este faptul de a se îndrăgosti de medicul din închisoare, Sara, care îi va ajuta cu evadarea și pe parcursul fugii de poliție.

Și băiatul lui Lincoln are probleme cu politia; aceleași persoane care i-au înscenat tatălui său crima de data aceasta îi înscenează moartea mamei sale.

Serialul are cinci sezoane, te ține în suspans și te uimește prin ingeniozitatea lui Michael, care este diagnosticat de către psihiatru fiind un geniu.

Sursă imagine: http://www.tattoodo.com

În cele din urmă, adevărul se află, ei fiind lăsați în pace de poliție și făcându-și un viitor. Lincoln va trăi alături de băiatul său, iar Michael își va întemeia o familie cu Sara, cu care va avea un copil.

DARIA COITA

DARIA COITA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: