ALEXANDRA: Green Codru – parcul din inima pădurii

În ultimii ani, tot mai multe persoane preferă să se ascundă de febra și agitația orașului și hotărăsc să-și petreacă weekend-urile și zilele libere undeva departe, în mijlocul naturii, unde beneficiază de nenumărate medicamente oferite de tainele ascunse ale acestei lumi verzi.

O destinație de poveste pe care o recomand cu cea mai mare plăcere și pe care am vizitat-o de curând este Green Codru, un parc în inima pădurii, unde omul nu și-a pus amprenta atât de mult. Această locație este situată în satul Codru, la poalele Munților Codru Moma, la 60 km față de Oradea.

Fotogalerie: ALEXANDRA AMBRO

Cei care doresc să viteze acest loc beneficiază din plin de aer curat și de plimbări în natură, bucurându-și ochii cu minunățiile naturii.

Încă un lucru important care trebuie menționat aici este faptul că, de-a lungul plimbărilor, oamenii pot zări și chiar să se apropie de animale sălbatice. Cerbii și căprioarele sunt cele mai reprezentative animale care își au habitatul aici. Pe lângă acestea, mai putem întâlni și alte animale și păsări domestice,însă mai multe aspecte veți putea descoperi dacă alegeți să vizitați acest loc minunat.

În caz că doriți să rămâneți aici mai multe zile, o puteți face, deoarece parcul pune la dispoziția vizitatorilor săi locuri cu două camere, baie și bucătărie, dotate cu cele mai bune condiții.

Vizitatorii care doresc să ajungă în acest loc trebuie să știe că, pentru a intra în interiorul parcului, trebuie să achite o taxă de 12 lei pentru adulți, respectiv 8 lei pentru copii.

ALEXANDRA AMBRO

ALEXANDRA AMBRO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: