GEORGIANA: Înscrie-te la Festivalul Enjoy Music!

Enjoy Music este o școală de canto și studio din Oradea, înființată de Ovidiu Lazăr, despre care am mai scris, fiind profesorul meu de canto. Astăzi însă nu scriu despre cursurile de canto la Enjoy Music, nici despre familia minunată pe care am format-o acolo, nici despre profesorii mei grozavi, Ovidiu Lazăr și Simina Coroiu; astăzi scriu despre un concurs de muzică, destinat tinerelor talente, în cadrul Enjoy Music.

Fiecare concurs reprezintă o nouă provocare pentru un artist în devenire. Provocările sunt diverse: lupta cu emoțiile, gestionarea acestora în favoarea ta, competiția cu ceilalți concurenți, dar și lupta interioară cu tine însuțim în dorința de a te autodepăși.

După multă muncă, distracție, proiecte și spectacole, a venit momentul în care Enjoy Music anunță toți tinerii talentați, cu vârsta curpinsă între 4 și 19 ani, prima ediție a Festivalului Enjoy Music, care va avea loc în Băile Felixm în perioada 3-5 septembrie 2021.

Sursă foto: arhiva personală Georgiana Caba

Echipa Enjoy Music a pregătit multe surprize pentru concurenți, așa că, dacă ești un artist desăvârșit și vrei să arăți asta în fața unui juriu, te așteptăm să te înscrii la festival, începând cu data de 01.06.2021 până în 30 iunie 2021.

Din juriu fac parte specialiști în domeniul muzical, artiști, compozitori, producători și dirijori din România, Italia și Serbia precum Francesco Morettini, Paula Seling, Aurelian Temișan, Zorica Ninkovic și mulți alții.

Marele Premiu al Festivalului este unul râvnit de orice artist: o sesiune de compoziție la DeMoga Music București!

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe detalii, accesează pagina web a Festivalului Enjoy Music.

Te așteptăm să te bucuri și să te distrezi alături de noi la prima ediție a Festivalului Enjoy Music, unde va cânta și subsemnata, în deschidere.

GEORGIANA CABA

GEORGIANA CABA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: