PATRICIA: Colina Nouă este locuința viitorului

Putem spune că toți am visat la locuința perfectă, într-o comunitate sanătoasă, care te face să te simți ca acasă. Colina Nouă este visul îndeplinit în viața reală, care te face să spui DA, VREAU SĂ FAC PARTE DIN ACEASTĂ COMUNITATE!

Colina Nouă reprezinta un nou mod de a trăi intr-o comunitate. La Colina Noua casele sunt contruite astfel încât să încurajeze un stil de viață sănătos, acestea  reusind să producă mai multă energie decât consumă, prin sistemele avansate care previn poluarea naturii. Designul este inspirat de trecut, dar și modern, cu o arhitectură inspirată local.

Sursă foto: http://www.colinanoua.ro

Colina Noua este despre access la aer proaspăt, mâncare proaspătă, copaci și pajiști cu iarbă. Este locul unde se doreste să prezinte o comunitate care încurajează un stil de viata pe care unii dintre noi încercăm să îl obținem de ani de zile.

Începând cu 28 de case, Colina Noua va ajunge la 3.000 de locuitori, cu o scoală acoperind grupele de varsta de la 18 luni până la 18 ani, o fermă organică certificată, cu peste 50 de soiuri de legume și ierburi crescute de specialiști.

Peisajul pe care îl oferă și frumusețea naturii fac facil mersul pe jos și interacțiunea cu natura locală, acest spațiu fiind localizat în comuna Vultureni, judetul Cluj, la 22 de km de centrul orasului Cluj-Napoca, pe o câmpie înconjurată de podisuri.

În opinia mea, Colina Nouă te face să a te îndrăgostești de această comunitate care prezintă un viitor mai bun pentru oameni, mai ales familii tinere, și un still de viață sănătos.

Sursă foto:: http://www.colinanoua.ro

Recomand o vizită pe site-ul www.colinanoua.ro  pentru mai multe detalii.

Aceste informații ne-au fost oferite de Daniel Simionaș, CEO Colina Nouă.

PATRICIA SIMIONAȘ

PATRICIA SIMIONAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: