NICOLETA: Te poți vindeca prin puterea minții?

În cartea Vindecarea cu ajutorul minții o să îți fie prezentate o mulțime de cazuri șocante de vindecare spontană, ca și demonstrații ale efectelor sentimentelor, gândurilor și convingerilor pozitive care pot modifica fizionomia și fiziologia corpului.

Îți vor fi prezentate date șțiințifice ce dovedesc că sentimentele, gândurile și convingerile negative – precum pesimismul, singurătatea și teama – îmbolnăvesc corpul, în timp ce gândurile, sentimente și convingerile pozitive – precum fericirea, meditația, iubirea și optimismul – declanșază procesul de vindecare, pentru o stare de sănătate optimă.

Sursă foto: arhiva personală Nicoleta Șanta

Este o carte excepțională, pe care fiecare ar trebui să o citească pentru a fi mai conștient de propria putere de vindecare cu care corpul este înzestrat.

Iată un fragment care mi-a plăcut mult: „Atunci când ne schimbăm convingerile la nivel subconștient, noi ne optimizăm mediul în care trăiește comunitatea celulelor ce alcătuiesc corpul nostru, schimbând astfel maniera în care se exprimă ADN-ul nostru. În acest fel, nu mai suntem victimele genelor noastre, ci devenim stăpânii destinului nostru”.

Vindecarea cu ajutorul minții a apărut în anul 2013, a fost publicată la Editura  Adevăr Divin și cuprinde 367 de pagini.

NICOLETA ȘANTA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: