Ghibu s-a mobilizat exemplar pentru Ștefan!

În data de 28 mai, Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu a organizat strângerea de fonduri pentru Ștefan, băiețelul în vârstă de 3 ani care suferă de amiotrofie spinală de gradul I.

Președintele Consiliului, Alexia Fülop, împreună cu mama lui Ștefănel, au mers din clasă în clasă pentru a primi donațiile din partea elevilor și profesorilor.

Foto: Sonia Baiduc

Am reușit să strângem frumoasa sumă de 30.190 de lei și 150 de euro. La intrarea în școala nouă a fost montată o urnă pentru cei care mai doresc să doneze. Donațiile se mai pot face până în data de 14 iunie.

Sursă foto: arhiva personală Sonia Baiduc

Mama lui Ștefan a ținut să mulțumească întregii comunități a Colegiului Ghibu pentru mobilizare și generozitate, printr-un mesaj pe pagina de FB a domniei-sale:

Le mulțumesc din suflet tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților de la Colegiul Național Onisifor Ghibu din Oradea❤️Astăzi, cu mic cu mare, au donat pentru Ștefănel al meu. Astăzi am fost invitată la școală cu ocazia strângerii de fonduri pe care au organizat-o în cadrul școlii pentru Stefănel. A fost minunat, m-au emoționat enorm, am plâns de emoție și de fericire. 🤗❤️Cu ajutorul lor facem încă un pas către tratamentul Zolgensma: 30.190lei și 150euro au intrat în pușculița pentru tratament.🥳Cu ajutorul lui Dumnezeu care lucrează prin oameni, într-o zi binecuvântată Ștefan va merge la școală, unde se va juca împreună cu ceilalți copii de vârsta lui și va avea prieteni la fel de inimoși și frumoși precum acești copilași care au donat din puținul lor pentru ca puiul meu să se facă bine. Mulțumesc elevilor și profesorilor de la Colegiul Ghibu pentru această frumoasă inițiativă, mă bucur să văd că elevii se unesc să îl ajute pe viteazul meu Ștefănel.Vă iubim pe toți, oameni minunați din toată țara care luptați ca Ștefan să ajungă la tratament 🙏❤️

Sursă foto: arhiva personală Sonia Baiduc

Mulțumim tuturor elevilor și profesorilor care au donat!

SONIA BAIDUC

SONIA BAIDUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: