Împreună pentru Ștefănel

Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu organizează vineri, 28 mai, începând cu ora 8:00, o strângere de fonduri pentru Ștefănel, un băiețel în vârstă de 3 ani, care suferă de amiotrofie spinală de gradul I.

Costul uriaș al vaccinului este de 2,1 milioane dolari, la care sunt adăugate și taxele, acesta fiind cel mai scump medicament.

În ce constă acest tratament?

În urmă cu câțiva ani, această boală nu se putea trata, dar, deoarece medicina avansează din ce în ce mai mult, acum s-a găsit un tratament. Acesta costă 2,1 milioane dolari, la care sunt adăugate și taxele, și este considerat cel mai scump medicament din lume.

Este vorba despre o injecție care corectează mutația genetică din corp, iar astfel mușchii nu se mai degradează.

Din fericire, foarte mulți oameni s-au alăturat familiei lui Ștefănel și, din puținul fiecăruia, aceștia au strâns suma de 1.700.000 de dolari, mai având nevoie de 400.000 de dolari. La această sumă se vor adauga și costurile de specializare și TVA.

Banii donați vor fi colectați de către noi și mama lui Ștefănel, într-o urnă, care va trece prin toate clasele școlii noastre.

Vă îndemnăm să donați, pentru că fiecare sumă contează!

Alexia Fulop și Sonia Baiduc au adus acest mesaj umanitar printr-o circulară. Foto: HANNA CZELI

Acest apel umanitar a fost adus la cunoștința tuturor elevilor colegiului nostru, prin intermediul unei circulare, prezentată de către Alexia Fulop și Sonia Baiduc, presedintele, respectiv vicepresedintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Național Onisifor Ghibu Oradea,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: