ANDREEA & ANDREEA: Examen cu brio. Evoluează singur!

Conform Edupedu, Consiliul Național al Elevilor a lansat o nouă platformă de e-learning numită Vreau la examen. Aceasta a fost realizată cu scopul pregătirii elevilor care susțin Bacalaureatul și Evaluarea Națională.

Platforma conține lecții prezentate schematic, la materii precum Limba și literatura română, Matematică, Istorie și altele, ca și testele de antrenament publicate de către Ministerul Educației. De asemenea, aceasta conține și tips & tricks, câteva articole referitoare la concentrare și învățare rapidă. 

Foto: ANDREEA GHERLE

Aceasta platformă a fost realizată deoarece statistica rezultatelor de la simularea examenului de Bacalaureat relevă faptul că rata de promovabilitate din acest an este de 40,71%, mai mică decât cea din 2019. Astfel, aceasta vine în ajutorul elevilor pentru a se putea pregăti individual și ușor pentru examenele naționale.

Platforma poate fi accesată pe bază de înregistrare, la adresa: https://cne.vreaula.ro/login.

De asemenea, înregistrându-te pe platformă îți poți urmări propria evoluție, acest lucru fiind gratuit. 

CRISTINA MOCA

Am cerut părerea Cristinei Moca, elevă în clasa a XII-a, în legătură cu această platformă. Cristina ne-a declarat următoarele: „După părerea mea, această platformă este una destul de eficientă, te ajută să exersezi singur, să înveți și vei fi foarte mulțumit de ea, deoarece nu poate da greș. Pot spune că am folosit această aplicație, care are un stil de a învăța mai eficient și mult mai rapid față de cum învățam până acum. Are un stil de a te învăța la multe materii la care probabil nu te descurci. Aplicația Vreau la examen te poate pregăti la orice materie la care îți este greu.”

ANDREEA GHERLE, ANDREEA MOZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: