IONELA & DENISA: „De sănătate avem cea mai multă nevoie”

La sfârșitul lunii martie, orădenii au ieșit in stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse de guvern, în primele două seri fiind aproximativ două mii de oameni, apoi în restul zilelor adunându-se din ce în ce mai puțini.

Unele dintre cauze au fost închiderea sălilor de fitness și restricțiile impuse pentru weekend: închiderea magazinelor la ora 18:00 și interzicerea circulației după ora 20:00, doar ]n anumite cazuri putând fi permisă, având obligatoriu declarație.  

Foto: IONELA STURZ

În semn de protest, Alexandru Lungu și-a antrenat elevii in Piața Unirii, iar cei care se antrenau la sălile de fitness au adus gantere și echipamente sportive și și-au continuat exercitiile desfășurate în aer liber, susținând protestul inițiat de Alexandru Lungu.   

Am întrebat o sportivă ce părere are despre închiderea sălilor de sport: „Sportul înseamnă sănătate și în momentul de față de ea avem cea mai multă nevoie. Pentru unii oameni reprezintă un stil de viață și nu mi se pare o decizie bună închiderea acestora”. 

După părerea noastră, restricțiile aplicate în weekend ajută, dar și îngreunează situația, mai ales cea cu închiderea magazinelor. 

IONELA STURZ, DENISA MARCHIȘ

IONELA STURZ și DENISA MARCHIȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: