ANDREEA & RAREȘ: Perfecționare în informatică. Plus VIDEO

În 28 aprilie 2021, pe postul de televiziune TVR1, în cadrul emisiunii Regiunea în obiectiv, domnul director Iulius Timar, împreună cu doamna prof. Nicoleta Turean și domnul prof. Alexandru Popoviciu, au acordat un interviu în legătură cu cursurile de perfecționare în informatică de la noi din școală și de impactul tehnologiei asupra noastră.

Domnul director a precizat că domnia-sa a venit cu ideea de a face aceste cursuri de perfecționare, care s-au desfășurat pe o perioadă de trei săptămâni, în care profesorii de informatică ai școlii noastre au început școlirea profesorilor în materie de tehnologie digitală.

Un material video realizat de TVR1

Prin aceste cursuri de perfecționare, atât profesorii, cât și elevii își pot dezvolta competențele TIC. La sfârșitul cursurilor, elevii pot obține un certificat internațional care se echivalează cu competențele digitale de la bac, iar profesorii pot să obțină credite.

După terminarea pandemiei aceste cursuri vor fi foarte folositoare și toată lumea va deține mult mai multe informații legate de tehnologie.

În opinia noastră, acesta este un pas înainte extrem de important pentru modernizarea sistemului educațional din România., un pas în plus pentru o infrastructură școlară sănătoasă și în care elevii să fie mult mai motivați să învețe.

ANDREEA FEHER, RAREȘ BREDEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: