SARA & IONUȚ: Scenarii pentru întoarcerea la școală. Plus VIDEO

Ieri, 4 mai 2021, o echipă DIGI 24 a vizitat Colegiul Național Onisifor Ghibu, cu ocazia începerii ultimei perioade de școală din semestrul al doilea. Domnul director Iulius Timar a acordat un interviu reporterului DIGI 24, domnul Bogdan Băcilă, privind reîntoarcerea copiilor în  bănci și în ce circumstanțe se va face această  revenire.

Material video realizat de DIGI24

Domnul director a precizat că la Colegiul Național Onisifor Ghibu elevii din clasele terminale se vor întoarce la școală fizic începând de luni, 10 mai 2021, ceilalți vor rămâne online. Clasele de gimnaziu și  liceu vor desfășura orele online, atât timp cât rata de incidență mu depășește unu la mia de locuitori.

Dl Timar a adus în discuție problema testării copiilor înainte de a reveni în  sălile  de curs. Indiferent de rata de infectare, clasele terminale se vor întoarce la școală, atât  timp cât  orașul  nu va intra în carantină.

Privind partea de igienă  în  clase, direcțiunea ne-a asigurat că  personalul se ocupă  cu dezinfectarea sălilor  de curs. În școala noastră, sălile sunt pregătite și dezinfectate pentru întoarcerea elevilor în condiții de siguranță.

Domnul director a comunicat că în școala noastră rezultatele la simulare au fost bune și foarte bune, ceea ce înseamnă că elevii sunt pregătiți pentru examen.

În încheiere, dorim mult succes în continuare tuturor elevilor!

SARA GAVRIȘ, IONUȚ DUȘE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: