CRISTINA: LOGO Drama este în vacanță

Trupa Thalia este cea care păstrează rădăcinile dramei în colegiul nostru și conservă arta vie. Clubul de teatru este condus de prof. Laura Lazăr, care coordonează un grupul de tineri de-ai noștri și îi încurajează să ducă teatrul mai departe.

Datorită pandemiei și închiderii școlilor, LOGO Drama a fost nevoită să își acorde o vacanță, însă speră să revină în forță și cu noi piese de teatru pentru tinerii actori, care așteaptă cu nerăbdare să urce pe scenă.

Trupa Thalia, înființată în anul 2018, a participat cu echipajul format din Hanna Czeli, Ivancov Cristina, Andrada Urs, Maialgesa Dat și Viviana Raț la concursul școlar intitulat Școala fără violență, unde au obținut la etapa județeană Mențiune I, iar la faza regională – Premiul II și Premiul II pentru „Cel mai bun mesaj preventiv”, piesele jucate fiind scrise de acești elevi și coordonați de doamna profesoară.

Pe scena concursului „Școala fără violență”, 2019. Sursă foto: arhiva personală Laura Lazăr

Clubul  de teatru este deschis pentru toți elevii colegiului, care au ceva de spus și exprimat. Acesta îi are deocamdată ca membri pe elevii Andreea Bot, Alexandra Cuc (X B), Emanuel Negru (X C), pe subsemnata Cristina Ivancov (XI B), Hanna Czeli (XI B), Andrada Urs, Viviana Raț și Maialgesa Dat (toate din XII A).

Pentru cei care doresc să se înscrie, să facă parte din trupa Thalia, iată un contact: Cristina Ivancov (XI B), Facebook Cristina Ivancov sau tel. 0729 753 228.

CRISTINA IVANCOV

CRISTINA IVANCOV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: