LARISA & LUCAS: Stagii de pregătire în Uniunea Europeană. VIDEO

După cum v-am promis, revenim cu versiunea editată a interviului pe care ni l-a acordat domnul director al CN Onisifor Ghibu,  pe tema acreditării viitoarelor stagii de practică internaționale pe care le vor face elevii. 

Iată cele mai importante declarații: 

„Anul acesta s-a introdus o acreditare pe următorii șapte ani pentru elevii de la profilul matematică-informatică; astfel, 16 elevi din fiecare generație vor face un stagiu de pregătire la firme de specialitate din Uniunea Europeană.”

„În paralel cu acest proiect pe formare profesională, am depus și o acreditare pe Educație Școlară, acesta fiind un proiect mult mai vast și care cuprinde domenii precum cyberbullying, toleranță și discriminare, managementul clasei, formarea profesională a cadrelor didactice pe competențe IT, protecția mediului și multe altele.” 

„Odată primită această acreditare, în următorii șapte ani vom putea depune proiecte pe o linie mai directă, fără a fi evaluate cu marea masă a proiectelor, se va depune proiectul și va fi evaluat doar din punct de vedere tehnic, nu și calitativ.”

În următoarele zile vom reveni cu prezentările a doi profesori, actori principali și inițiatori ai acestor proiecte, d-na prof. Alina Luncan și d-na prof. Lucia Cighir.

Vă mulțumim că ne urmăriți !

Rămâneți cu ochii pe LOGO Paper!

reporteri: LARISA BĂRCUI, LUCAS BIRĂU

LARISA BĂRCUI și LUCAS BIRĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: