PAULA: Supraviețuitori în labirint

După cum multă lume știe, de când pandemia s-a instalat, filmele ne-au luat puțin gândul de la marea suferință la nivel global.

În acest material vă voi prezenta unul dintre cele mai faimoase filme SF, The Maze Runner.

Filmul care are trei părți a debutat in anul 2014 în Statele Unite ale Americii, fiind un film SF de acțiune thriller post-apocaliptic regizat de Wes Ball, realizat pe baza romanului cu același nume scris de James Dashner. Are în distribuție multipli actori faimoși de la Hollywood precum Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee și mulți alții.

În timpul unei perioade post-apocaliptice, mai mulți băieți de toate vârstele sunt prinși intr-o poiana înconjurați de un labirint, care este controlat de o societate secretă, care trimite un participant în labirint în fiecare lună. Dar totul se schimbă când Thomas este trimis în labirint pentru a supraviețui împreună cu ceilalți.

La început, băieții s-au purtat foarte urat cu el, dar mai apoi a devenit salvatorul lui Minho, alergătorul care intra în Labirint de fiecare dată când se deschideau porțile acestuia.

În ochii tuturor a făcut o mare greșeală crezând că il va salva Minho, intrând înăuntru, pentru ca porțile s-au inchis iar ei au ramas prinsi singuri peste noapte.

Toată lumea știa că nu vor putea supraviețui noaptea înăuntru deoarece creaturile monstruoase care păzesc labirintul urmau sa ii elimine pe intrusi. Tinerii care au reușit să scape și Thomas chiar a ucis o creatură, fiind primul dintre băieții captive de trei ani, care a distrus una dintre monstruozitati.

Dar acolo totul are un preț, aceștia simțindu-l pe pielea lor. Dezastrele erau pe cale să apară. Prima dată, Societatea a trimis în locul unui băiat, cum faceau lunar, o fată, care era însoțită de un bilețel, specificând că va fi ultima trimisă vreodată în poiană.

Dar pedeapsa nu s-a oprit aici, cand odată cu căderea nopții, porțile labirintului s-au deschis și eliberează monstruoasele creaturi care urmau să distrugă tot ce se afla în calea lor. După acest incident devastator, doar câțiva băieți au reușit să supraviețuiască, Cumva reușind să scape de labirint și apoi să fie salvați de niște oameni necunoscuți.

Sper că v-am făcut să vizionați acest minunat film.

Vă doresc vizionare plăcută!

PAULA MĂRCUȘ

PAULA MĂRCUȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: