NICOLE: Aquapark-ul Nymphaea la superlativ

Cunoscut pe tot teritoriul țării, dar nu numai, Aquapark-ul Nymphaea se mândrește ca fiind cel mai mare din această regiune a Europei.

Întins pe o suprafață de 7 hectare, acesta te va introduce in lumea fascinanta a distracției și adrenalinei. O noua modalitate de a scăpa de ritmul alert si stresant al orașului te va cuceri.

Cu o gamă variată de tobogane, zece la număr, 15 bazine de înot si relaxare, șase saune, saloane de masaj, baie turceasca, teren  de sport, restaurante, aquapark-ul ne surprinde și cu o zonă destinată copiilor, pentru fete – Alice în Țara Minunilor, iar pentru băieți Corabia piraților, unde este protagonist marele personaj Jack Sparrow.

Poarta de intrare în aquapark. Foto: NICOLE JUCA

Acum, în perioada de pandemie, aquapark-ul nu este deschis, punând pe primul loc sănătatea noastră. Înainte de pandemie, aquapark-ul avea program atât în zilele de lucru, cât și în weekend sau în timpul sărbătorilor.

O bună organizare a aquapark-ului o reprezintă și metoda de cumpărare a biletelor, acestea putând fi obținute atât on-line, cât și de la intrarea aquapark-ului.

Bazinele permit șederea tuturor grupelor de vârstă, de la nou-născuți și până la oameni în vârstă, temperatura apei variind intre 28 si 40 de grade.

Personalul foarte amabil ne pune la dispoziție chiar si un timp de 5 minute in care, in cazul in care uitam ceva in afara ștrandului, putem ieși să îl recuperam.

În schimb, cea mai mare problemă o reprezintă programul de funcționare a toboganelor, acestea fiind si oprite. Timpul de așteptare pentru o tura pe tobogan vara poate fi si de pana la 30 de minute.

În urma discuției cu mai multe persoane, pot sa va spun că ștrandul oferă calitatea pe care o promite și că merită vizitat.

NICOLE JUCA

NICOLE JUCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: