ROBERTO: Povestea hoțului gentilom

Acest început de an 2021 a venit cu mult content pe platforme ca YouTube, Instagram, dar în special pe Netflix. Multe filme și seriale și-au făcut apariția, fiind mult așteptate de către telespectatorii din toată lumea.

Unul dintre cele noi apărute este serialul Lupin; este cel mai nou serial de la Netflix, fiind pe cale să stabilească un nou record de vizionări. Producția franceză ar putea fi urmărită de peste 70 de milioane de utilizatori ai platformei.

Sursă foto: imdb.com

Inspirat din aventurile lui Arsène Lupin, personaj creat de Maurice Leblanc, în adolescență, viața lui Assane Diop a fost răsturnată când tatăl său a murit după ce a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. 25 de ani mai târziu, Assane va folosi Arsène Lupin, Gentleman Burglar ca inspirație pentru a-și răzbuna tatăl.

Arsène Lupin este un serial dedicat personajului fictiv Arsene Lupin, hoțul gentilom, interpretat de actorul Omar Sy, care reușește să între în multiplele roluri ale lui Lupin, ducându-și planul până la capăt și reușind să fure legendarul colier al reginei, continuându-și aventurile.

Din distribuția serialului mai fac parte Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre și Ludivine Sagnier. Serialul este conceput din două părți, fiecare a câte cinci episoade. Pe platforma Netflix a apărut doar prima parte, partea a doua fiind mult așteptată de către milioane de telespectatori.

Un jaf de mari proporții a avut loc și în România, în anul 1959, când șase persoane mascate și înarmate au jefuit o mașină a Băncii de Stat a Republicii Populare Române, în care se aflau 1.686.000 de lei. După două luni de anchetă fără precedent, implicând mii de interogatorii și omorârea în bătaie a cel puțin unei persoane, prin tortură, cei șase își mărturisesc vinovăția.

ROBERTO ȘENDRUȚIU

ROBERTO ȘENDRUȚIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: