ELIZA: Crăciunul pe timpul pandemiei

În fiecare an obișnuiam să avem de Crăciun un târg, care să ne aducă veselie. Un târg în care să avem multe activități, precum patinoarul, la care se alăturau o grămadă de oameni, roata-carusel, care obișnuia să fie cel mai frumos loc, de unde poti vedea tot orașul, concertele în aer liber la care participau o grămadă de artiști din toată țara.

Piața Unirii, Oradea, decembrie 2019. Sursă foto: arhiva personală Eliza Moț

Din păcate, in acest an vom avea parte de un mare obstacol in incercarea de a ne distra, pandemia. Din cauza faptului ca suntem in pandemie, nu vom mai avea parte de distractiile de Craciun de altădată. Nu vom mai avea parte de serile frumoase petrecute cu familia si prietenii din timpul concertelor si plimbarii pe patinoar, inghetati de frig, cu un pahar de ciocolata calda la indemana.

Craciunul este cea mai magica parte a intregului an, mai ales cu decoratiunile din intregul oras si cu colindele care rasunau prin tot orasul.

Piața Unirii, Oradea, decembrie 2019. Sursă foto: arhiva personală Eliza Moț

Desi nu vom avea parte de distracțiile din aer liber, ne vom petrece această sărbătoare acasă, cu persoanele dragi, sperand că această situație se va rezolva cu bine.

ELIZA MOȚ

ELIZA MOȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: