Un gest de recunoștință pentru Adriana

Acum puțin timp, alături de profesorul nostru, am făcut un apel către dumneavoastră pentru a sprijini LOGO Paper să meargă mai departe.

Chiar dacă elevii de la secția de Jurnalism erau dispuși să ajute la achitarea sumei, a apărut un ajutor neașteptat. Acest ajutor a venit din partea Adrianei Știube, absolventă a Colegiului Național Onisifor Ghibu, care a achitat întreaga sumă de 150 RON din primul ei salariu.

Așa că noi, colectivul clasei a XI-a B, vrem să ne exprimăm recunoștința prin câteva mesaje.

„Chiar dacă Adriana a terminat contactul cu liceul nostru, aparent nu ne-a uitat. Ne-a ajutat foarte mult și a ajutat mai ales ca LOGO Paper să facă un pas mare spre viitoarele generații care vor veni și cu siguranță își vor lăsa amprenta asupra site-ului. Așa că vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat!” (Alex David)

„Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim pentru gestul făcut de fosta noastră elevă, Adriana Știube. Faptul că ne putem continua activitatea înseamnă foarte mult pentru fiecare dintre noi. E de-a dreptul impresionant că Adriana ne-a oferit această sumă de bani chiar din primul ei salariu. Sprijinul e foarte important pentru noi, deoarece ne simțim mai încrezători în a ne sustine punctele de vedere în materialele noastre. Îi mulțumim din suflet pentru că ne-a oferit suma de bani necesară pentru ca proiectul LOGO Paper să meargă mai departe și mai ales pentru că crede în abilitățile noastre.” (Sonia Baiduc)

„Îi mulțumim Adrianei Știube pentru ajutorul acordat, care și-a donat o parte din salariu. Implicarea sa a reușit să pună înapoi pe picioare proiectul LOGO Paper din cadrul liceului nostru. Prin acest mesaj vreau să îi urez Sărbători fericite alături de familie și cei dragi!” (Rareș Kendereși)

„Mulțumim, Adriana, pentru gândul generos și gestul frumos! E minunat când păstrezi în suflet o parte din trecutul tău, care a însemnat atât de mult pentru tine. Îți mulțumim că nu ai uitat de acest mic univers, LOGO Paper! Îți mulțumim pentru ajutorul acordat, a însemnat enorm de mult pentru noi! Apreciem modul în care împarți cu ceilalți și entuziasmul care te caracterizează! Ești un om minunat!” (Andreea Feher)

„Mulțumim pentru că ne susțineți platforma LOGO Paper! Chiar dacă ați părăsit liceul, nu ați uitat de platforma care ne va ajuta să evoluăm ca jurnaliști. Îți mulțumim pentru că nu ai lăsat munca elevilor să dispară.” (Alex Popa)

„LOGO Paper înseamnă foarte mult pentru fiecare dintre noi, păstrându-și locul cuvenit în sufletele noastre, în ciuda trecerii ireversibile a timpului. Minunatul gest făcut de Adriana ne arată însemnătatea și strânsa ei legătură cu LOGO Paper. Îți mulțumim din suflet și îți rămânem recunoscători!” (Delia Avram)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: