PATRICIA: Enola o să vă dea curaj

Filmul Enola Holmes, lansat în 2020, este regizat de Harry Bradbeer, renumit pentru filmele The Cops, Killing Eve, Fleabag.

Filmul e bazat pe cartea The Enola Holmes Mysteries, care povestește aventura sorei mai mici a lui Sherlock Holmes. Actorii care joaca personajele principale sunt Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin si Helena Bonham Carter.

Enola este fiica cea mai mică din familia Holmes având doi frați mai mari renumiți in Anglia: Sherlock Holmes si Mycrof Holmes. Enola crescuse doar cu mama ei, Eudoria, dar aceasta pleacă de acasă pentru un proiect secret, lăsând-o pe Enola sa se descurce singură. Fata de doar 16 ani merge in căutarea mamei, întâlnind oameni noi si descoperind secrete de familie.

Întâmplarea se petrece în anii 1900.

Acest film te ține in suspans și curios pe tot parcursul acțiunii. Sunt momente amuzante și intense, unde am râs, dar și în care am fost cuprinsa de suspans. Consider că Enola Holmes este un personaj curajos si super descurcăreț pentru o tânără de 16 ani. Ea poate fi un exemplu pentru fetele care nu sunt destul de curajoase pentru a lua decizii în viață si le este teamă de implicarea in societate.

Recomand acest film pentru persoanele peste 13 ani, să deslușească misterele împreună cu Enola Holmes.

PATRICIA SIMIONAȘ

PATRICIA SIMIONAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: