ELENA: Ieșite din fabrica de talente RBW

Le-am admirat din prima clipă în care le-am văzut, mă minunam când vedeam cum cântă și cum se mișcă pe melodii la fel de frumoase ca ele, râdeam odată cu ele și le admiram la un nivel la care nu admir mulți tineri de vârsta mea.

În sfârșit, am aflat că merită să fiu o fană a acestui grup de fete, Purple Kiss.

Sunt o mare fană a companiei Rainbow Bridge World (RBW), sub care s-au format multe trupe unice și pline de încredere cum ar fi Mamamoo, Vromance, Oneus și Onewe. La începutul anului au anunțat că vor lansa o nouă trupă de fete, numită Purple Kiss.

Purple Kiss reunește șapte fete: Park Jieun, Na Goeun, Dosie, Ireh, Yuki, Chaein și Swan, cea mai tânără membră, în vârstă de 17 ani. Fiecare e unică și are un talent deosebit, combinația finală fiind o adevărată capodoperă, din care nu lipsește nicio piesă și niciuna nu e mai importantă ca alta.

Acestea au scos în 26 noiembrie un pre-release single numit My Heart Skip A Beat, la ora 11:00, ora României, care le-a scos în evidență talentul la dans.

Acesta nu este debutul lor; debutul va avea loc la începutul anului 2021 și a fost amânat datorită problemele de sănătate a lui Swan, care nu a putut participa la această piesă.

Ce m-a atras la aceste fete, pe lângă această piesă pe care pot spune că o ador, este faptul că fiecare membră are un citat unic care să o reprezinte:

My passion moves me forward – Park Ji Eun

Keep on dreaming, and soon the dream will come true -Na Goeun

My existence is a revolution – Dosie

I rise stronger when I have faith in myself – Ireh

I make the possibilities for myself – Yuki

Every moment is an opportunity for me– Chaein

When I’m free, I can fly – Swan

Aceste cuvinte care le definesc au fost aduse la informarea publicului prin intermediul unui clip de avanpremieră, lansat de compania RBW.

ALEXIA MATEAȘ, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Iosif Vulcan, a ascultat noua piesă și deocamdată are o opinie rezervată:

ALEXIA MATEAȘ

„Având în vedere conceptul și stilul puternic pe care au mizat, piesa nu m-a impresionat în mod special și nu mi-a transmis emoția îndeajuns.

Mă așteptam să fie mai multe părți rock, fiindcă acelea chiar au prins bine. De asemenea, mă așteptam ca melodia să nu sune atât de mult ca o piesă generică de girl group, deși vocile fetelor sunt unice și rap-ul lui Yuki chiar a fost impresionant.

Cât despre dans, ele fiind chiar la început, mai au destul de mult de învățat, în special în a-i da energie publicului.

În schimb, chiar sunt talentate. Mi-au plăcut mult părțile cu lanțul roșu, în special cel din final cu inima.

În concluzie, a fost o piesă drăguță, cu mult potențial. Aștept cu nerăbdare și debutul fetelor!”

Sper ca, după ce o să ascultați piesa lor, să le dați o șansă și să deveniți fanii lor, deoarece sunt niște tinere artiste care pentru munca depusă merită recunoaștere.

ELENA IGAȘ

ELENA IGAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: