ALEXIA & CARLA: Jurământul iubirii

Te-ai gândit vreodată cum ar fi sa pierzi tot ce ai avut pe plan sentimental într-o secundă? Că într-o clipă se poate nărui tot ce ai construit în ani de zile? Că partenerul tău de viață brusc nu te va mai cunoaște?

Toate acestea si nu numai sunt cuprinse in filmul intitulat The Vow. Lansat in 2012, filmul a facut furori in lumea indragostitilor, fiind inspirat din fapte reale. Cu actori ca Channing Tatum si Rachel McAdams, jocul actoricesc este unul de milioane; imbinat cu povestea, e greu sa nu starneasca lacrimi urmaritorilor.

Foto: Alexia Miculescu

The Vow prezinta povestea lui Leo si Paige, doi parteneri de viata care si-au unit destinele intr-un loc putin mai neobisnuit, o poveste impresionanta cu suisuri si coborasuri, cu multa dragoste si gingasie, pana cand un accident o face pe Paige sa isi piarda de tot memoria.

Cata durere poate suporta un barbat? Vorbind emotional, probabil nu cat sa isi dea seama ca sotia lui de atata timp, cu care a trecut prin multe, nu isi mai aminteste nici macar cine e el. Povestea se lansează cand parintii femeii intervin cu tot felul de minciuni, in plan apare si fostul prieten al ei care complica situatia si toate acestea stau pe capul lui Leo.

Invităm fiecare cititor sa ne scrie dupa vizionarea filmului, daca a plans sau nu, bineinteles, dupa ce se pune in pielea personajului masculin principal si incearca sa traiasca filmul odata cu el.

Vizionare plăcută!

ALEXIA MICULESCU, CARLA PITACI

ALEXIA MICULESCU şi CARLA PITACI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: