ALEX: FIFA 21, un nou joc

FIFA 21 este un joc video de simulare a fotbalului publicat de Electronic Arts.

FIFA 21 este a 28-a versiune FIFA si a fost lansat pe data de 9 octombrie 2020 pentru toate consolele si pentru calculator.

Cel cel mai popular si mai jucat joc care s-a lansat recent, FIFA contine mai multe moduri de joc.

Kick-Off este un mod de joc in care tu iti poti alege orice echipa, de obicei la kick-off se joaca doar 1 vs. 1, de exemplu eu contra un prieten sau pentru a te antrena la joc.

Ultimate Team este un mod de joc in care trebuie sa iti faci o echipa din ce in ce mai buna si, cu cat joci mai mult cu atat iti faci mai multi bani, pentru a iti cumpara jucatori buni.

Mai poti face rost de jucatori deschizand pachete din care este o sansa sa primesti ceva jucatori, cu care iti poti face o echipa din ce in ce mai buna. Sensul pentru a avea o echipa buna este ca ii poti invinge pe alti jucatori.

Ultimate Team este cel mai popular mod de joc si majoritatea care isi cumpara acest joc si-l cumpara pentru Ultimate Team.

The Journey este un mod de joc de tip story. La final cand termini acest mod de joc, jocul iti ofera diferite premii pentru Ultimate Team spre exemplu bani, jucatori sau pachete.

Cei de la Electronic Arts in fiecare an cand apare FIFA pun diferiti jucatori celebri pe coperta jocului, spre exemplu anul trecut coperta a fost cu celebrul jucator Eden Hazard, care joaca la Real Madrid. Anul acesta a aparut celebrul Kylian Mbappe, care joaca la Paris Saint-Germain.

ALEX HULEA

ALEX HULEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: