SARAH: Șoarecele și pisica

Neavând prea multe activități în timpul verii, am început să mă uit la mai multe seriale, The Stranger fiind unul dintre preferatele mele.

The Stranger este un serial american, regizat de Veena Sud și lansat pe data de 13 aprilie 2020. Acesta a debutat pe Quibi și este genul thriller și mister.

 Are un singur sezon, care conține 13 episoade, iar actorii principali sunt Dane Dehaan în rolul lui Carl E, Maika Monroe în rolul lui Clare, Avan Jogia ca JJ și Roxana Brusso în rolul Căpitanului Vasquez.

Clare este o tânără care s-a mutat recent in Los Angeles din Kansas, deoarece vrea sa devina scriitoare. Seara, aceasta fiind și șofer de taxi, merge sa iși ia următorul pasager, Carl E, la prima vedere un tânăr bun si cu simtul umorului. Dupa ce povestesc timp de cateva minute, acesta se dovedeste a fi de fapt un psihopat care are in plan sa o raneasca.

Provocand intentionat un accident, aceasta reuseste sa scape si sa ajunga la o benzinarie unde se intalneste cu niste politisti. Clare le povesteste  cele intamplate, dar, din anumite motive, acestia nu o cred. In acelasi timp il cunoaste pe JJ, un tanar care lucreaza la benzinaria respectiva.

 Nu peste mult timp, Carl ii gaseste, iar acestia se hotarasc sa fuga impreuna, deoarece realizeaza ca nu se pot ascunde, astfel actiunea transformandu-se intr-un joc de genul soarecele si pisica.

Recomand acest serial deoarece este foarte bine realizat si te motiveaza sa fii mai atent la oamenii din jurul tau si cum sa actionezi in momentele grele cand totul pare pierdut.

SARAH POP

SARAH POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: