ANTONIA & CRISTINA: O lume a supraviețuitorilor

După cum bine știți, s-a hotărât ca din data de 9.11.2020 să se aplice reguli mai stricte în ceea ce privește pandemia cu noul coronavirus.

Astfel, nu mai avem voie sa iesim din case dupa ora 23:00. E o situatie grea, mai ales pentru tineri, care de multe ori probabil la acea ora ieseau cu prietenii lor afara.

Trebuie să ne conformam si sa ne adaptam noilor conditii, ceea ce inseamna ca nu ar strica sa ne gasim o noua activitate cu care sa ne ocupam timpul liber. Fie ca este vorba despre o carte, un film sau un nou hobby, in acceasta perioada putem incerca lucruri noi.

În acest material va vom prezenta unul dintre cele mai interesante seriale de pe Netflix, dupa parerea noastră, numit The 100.

Dupa ce in urma cu multi ani a avut loc un raboi nuclear pe pamant, mare parte din omenire a disparut. Singurii care au supravietuit au fost cei care s-au adapostit intr-o nava spatiala, care a fost trimisa in spatiu. Abia dupa 97 de ani de la disparitia omenirii, supravietuitorii care traiesc in spatiu se hotarasc sa trimita 100 de oameni jos la sol, pe Pământ. Cei 100 de tineri vor trebui sa isi dea seama daca Pământul a devenit un loc sigur unde pot locui din nou.

Ceea ce le va sta in cale vor fi radiiatile radioactive si canibalii, printre multe alte pericole.

„Cei o sută” trebuie sa le comunice cat mai repede celor ramasi in spatiu daca si ei se pot reintoarce pe Pământ, deoarece cei de pe nava incep sa ramana fara resurse de oxigen.

The 100”este un serial foarte captivant, care nu te lasa sa te dezlipesti de ecran. In toate cele sapte sezoane veti ramane surprinsi de aventurile prin care trec protagonistii.

Serialul a debutat in 2014 in Statele Unite. Acesta s-a terminat in septembrie anul accesta și are in total șapte sezoane. Printre actorii principali se numara Bob Morley, Eliza-Taylor Cotter, Marie Avgeropoulos si Lindsey Morgan.

Aici puteti viziona trailer-ul oficial al serialului: 

Sperăm că am reușit să vă stârnim interesul și vă dorim vizionare plăcută!

ANTONIA GHEMIȘ, CRISTINA MOCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: