ARIANA: În oglindă

Dacă ești pasionat de thrill, iubire și două lumi total diferite, învăluite în mister și sacrificii, această carte este pentru tine.

Elias și spioana Cărturarilor este o carte semnată de către Sabaa Tahir, care prezintă povestea lui Elias și a Laiei.

Elias este cel mai bun soldat al Academiei Militare a Imperiului și, în secret, cel care isi doreste cel mai putin sa se afle acolo. Aflat pe punctul de a dezerta, se vede obligat sa participe la o competitie nemiloasa, al carei castigator va fi desemnat împărat.

Sursă foto: arhiva personală Ariana Buboiu

Laia face parte din clanul Carturarilor, inrobit de multi ani de catre Razboinici. Cand fratele ei este arestat sub acuzatia de tradare, Laia ia legatura cu miscarea de rezistenta impotriva asupritorilor, in speranta ca ii vor elibera fratele. In schimbul ajutorului, rebelii ii cer sa se strecoare in Academie si sa spioneze pentru ei.

Cand Elias si Laia se intalnesc, isi vor da seama ca legatura dintre ei este mult mai puternica decat ar fi crezut vreodata si ca soarta Imperiului se afla in mainile lor. Destinele li se incruciseaza intr-o poveste care se citeste cu sufletul la gură, despre curaj, iubire, loialitate si libertate, intr-o lume in care totul le este potrivnic.

Povestea surprinde întâmplările celor două personaje în oglindă, acest lucru făcând-o o carte cu lumi total diferite, prezentând viața unui viitor războinic care vrea să-și schimbe destinul, pe cea a unei surori care încearcă să-și salveze fratele din ghearele morții și iubirea care ia naștere între o cărturăreasă și un imperial.

Cartea face parte dintr-o serie de trei volume. Sabba Tahir este o romancieră născută la Londra, în vârstă de 37 de ani și a obȚinut nominalizări la Goodreads Choice Awards Best Debut Goodreads Author .

ARIANA BUBOIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: