GEORGE & ADRIAN: Dansul pe timp de pandemie

Elev în clasa a XI-a C la Colegiul Național Onisifor Ghibu, Cristian David Șandor este pasionat de dans sportiv.

Acesta este membru în Clubul de Dans Sportiv Stephany, aflat în Cetatea Oradea, corpul C, etajul I.

Antrenorii săi sunt Noemi si István Tóth, multipli campioni la dans sportiv ai României.

Cristian practică acest tip de dans de la vârsta de 10 ani, iar ceea ce l-a atras cu adevărat a fost plăcerea de a dansa în fața publicului, fapt ce îl motivează să dea tot ce are mai bun din el.

Cristian David Șandor

Acum însă lucrurile nu mai stau chiar așa. David ne-a mărturisit că virusul a venit într-un moment total nepotrivit, deoarece treceau printr-o perioadă bună, reușind să obțină rezultate bune la concursuri.

Izolarea însă a avut și o parte bună, l-a ajutat să-și limpezească gândurile. Pe timpul izolării s-a antrenat online, mai mult cardio pentru a-și menține forma, iar acum se antrenează normal, la sală, însă cu mască. Nu este ușor deloc, însă nu există altă opțiune, momentan.

Recent au participat la un concurs online, mai mult de pregătire, unde primeau două șanse pentru fiecare dintre cele șase dansuri pe care aveau să le execute, aceștia erau filmați la sala lor, iar pe urmă trebuiau să urce videoclipurile pe un link primit înainte de concurs.

Sursă foto: arhiva personală Cristian David Șandor

Concursul nu a fost competitiv, fiecare dintre echipe primind câte o notă pe dans, iar în final nu a fost stabilit un clasament. David ne-a mărturisit că a fost o experiență interesantă, însă nu s-a simțit mai deloc motivat, deoarece fără public nu este la fel, publicul având un rol foarte important pentru el.

În concluzie, David speră ca totul să revină la normal cât de repede și să poată fi din nou prezent și publicul la concursuri și antrenamente.

Pentru înscrieri în Clubul de Dans Sportiv Stephany, sunați la numărul 0766 544 360.

GEORGE LUPUȚ, ADRIAN BĂLAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: