CRISTINA & EDUARD: Royal Flush în Ghibu

V-ați gândit vreodată că ați putea avea în jurul vostru o persoană atât de talentată? Care să fie chiar din școala de unde învățați sau chiar din clasa voastră?

Ei bine, pe lângă faptul că face parkour din plăcere și activează în grupul de dezbateri al școlii, ALEXANDRU BOT, elev al Colegiului Național Onisifor Ghibu Oradea, a lansat de curând o melodie împreună cu un fost elev de-al nostru, cunoscut sub numele de scenă Endru.

Intitulată Royal Flush, piesa scrisă de cei doi artiști a strâns peste o mie de vizualizări pe YouTube în 24 de ore.

Le-am cerut lui Alex și lui Endru să ne răspundă la câteva întrebări legate de parcursul lor și de domeniul în care activează, la care aceștia ne-au răspuns cu mult drag.

Alexandru Bot și Andrei Marius spun ca totul a început atunci când l-a chemat Alex pe Andrei la el, cu gândul de a cânta pentru amuzament la microfon câteva melodii; și-au dat atunci seama că, de fapt, ceea ce făceau chiar suna bine și le plăcea.

„Încercați

lucruri

noi,

investiți

timp

și vedeți

ce iese”.

După ce au realizat că instrumentalul era plăcut pentru ureche, au început să compună și versurile care să meargă cu instrumentalul, ceea ce a durat cam o zi – două, partea tehnică fiind realizată de Andrei acasă, unde acesta are și home studio-ul de unde colaborează cu o mulțime de artiști; unul dintre ei este chiar Amuly.

ALEXANDRU BOT și ANDREI MARIUS

Procesul de înregistrare a melodiei – ne spune Alex – a durat în jurul a două ore, în care au reușit să o și finalizeze.

Impactul pe care melodia l-a avut și îl are este dovedit de numărul mare de vizualizări de pe YouTube, melodia ajungând să fie distribuită pe rețele de socializare precum Snapchat, Instagram și altele.

L-am rugat pe Alex să le transmită câteva cuvinte celor care își doresc o carieră în muzică: „Cel mai greu, când vrei să faci ceva, e să începi acel lucru. Aici intervine motivația, de care mulți nu avem parte. Sfatul meu este să încercați lucruri noi, până găsiți ceea ce vă place. Indiferent dacă eșuați, să nu vă lăsați, pentru că dacă chiar vă doriți, trebuie să munciți pentru acel lucru, iar toate meritele vă vor fi recunoscute. Așa că încercați lucruri noi, investiți timp și vedeți ce iese. Nu aveți ce pierde, doar timpul nu revine și de aceea vă încurajez să îl folosiți cum trebuie.”

Cei care își doresc să-i caute pe Alex si Andrei îi găsesc pe Instagram: Alex Bot –  @alex.bot, Andrei Marius – @prodbyendru.

Melodia poate fi ascultată pe YouTube și Spotify.

Mulțumim celor doi că ne-au acordat din timpul lor pentru a ne răspunde la întrebări și îi felicităm pentru realizarea lor, iar pe voi, cei care citiți acest material, vă încurajăm să ascultați melodia!

CRISTINA IVANCOV, EDUARD POPESCU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: