GEORGE & MELANIA: Un album între două generații

21 Savage a scos album împreună cu Metro Boomin și înca se menține în topurile Billboard.

Albumul, intitulat Savage Mode II, a fost lansat pe data de 2 octombrie anul acesta, iar înainte de lansare a fost prezentat printr-un trailer scurt, narat de celebrul actor Morgan Freeman.

Savage Mode II este o continuare a primului album, intitulat Savage Mode, lansat în anul 2016.

Albumul artistului 21 Savage are 15 piese, în care îsi fac  apariția si alti artiști celebri, precum Drake, Young Thug și Young Nudy, care este chiar vărul artistului 21 Savage.

Albumul a fost un succes atat de mare încât, doar la cateva ore dupa lansare, a ajuns în topurile US Billboard 200, iar acum se află pe locul 1 în topul albumelor pe luna octombrie, potrivit Billboard.

Iar asta nu este tot: pe Australian Albums se afla pe locul 4, Belgian Album locul 4, Danish Album locul 3, Irish Albums locul 4, Norwegian Albums  locul 3.

21 Savage este un artist foarte cunoscut inca din anul 2013, de cand și-a făcut debutul, pana în prezent. La momentul actual, a coborât față de săptămâna trecuta de pe locul 3 pe locul 20 in top Artist 100 potrivit Billboard, dar asta nu-l afectează atat de tare, avand în vedere faptul ca trei dintre piesele din albumul său se afla – ați ghicit din nou – în top, de data aceasta in top Billboard Global 200, avand pe locul 26 piesa Mr. Right Now, pe locul 33 piesa Runnin’, iar pe locul 89 piesa Glock in My Lap.

Albumul îl puteți găsi pe toate platformele de streaming, precum YouYube, SoundCloud, Spotify, iTunes și Apple Music.

GEORGE COFAR, MELANIA GROZA

GEORGE COFAR și MELANIA GROZA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: