EMANUEL & ANDREEA: «Românii au talent» cu ochii pe Ariana

Pe Ariana din X B o cunoașteți poate unii dintre voi, elevă la Secția de Jurnalism.

Ariana este îndrăgostită de muzica pop, pe care o frecventează de la vârsta de 7 ani, după cum ați putut afla dintr-un material recent, semnat chiar de ea.

În semestrul II al anului trecut scolar, Ariana si-a asociat numele cu o vedeta din prima liga a muzicii pop internationale, inregistrand un featuring împreună cu Lewis Capaldi. Piesa respectivă i-a adus artistului de origine scoțiana premiul British Music Awards.

Ariana la Festivalul Kharisma 2019

I-am cerut Arianei să ne povestească istoria acestui featuring.

„Datorită aplicației Smule am reusit să fac acest featuring. Melodia am cântat-o la evenimentul de Dragobete si m-am gandit sa fac un duo cu artistul, deoarece îmi și place melodia. Pot să spun că am muzica în sânge, talentul fiind moștenit, cânt de la vârsta de 7 ani, iar de la 13 ani am început cursuri de canto pe care le urmez și acum”.

Artiștii

vor continua

să scrie,

să înregistreze,

să lanseze

melodii”

Ariana ne spune că nu are neapărat artiști favoriti: „Nu pot să spun că am artiști preferați, dar cel mai des ascult 2scratch”.

Pentru ea aceasta reprezintă un fel de exprimare a sentimentelor, trăirilor sau a opiniilor unui om, doar că pe fond muzical, oamenii fiind atrași de povestea din spatele versurilor.

Ariana precizează că „până acum pot să spun că am evoluat în ochii profesoarei mele, apoi am ajuns pe scenele festivalurilor, unde am căpătat experiență și de unde am dobândit o performanță cu care mă mândresc”.

Cele mai importante succese ale colegei noastre – ne spune aceasta – sunt câteva premii la concursuri la care a concurat.

De curând, Ariana a participat la preselectiile regionale pentru Românii au talent: „Preselectiile au decurs bine în condițiile astea anoste, totul a mers foarte rapid și eficient pentru toți concurentii. Preselecțiile au avut loc pe 20 septembrie în Cluj, la Grand Hotel Napoca, unde am cântat melodia One and only de la Adele. Lady Gaga și Ariana Grande au lansat un clip împreună pe timp de pandemie, dar și alți artiști au procedat la fel.

În opinia mea, pandemia nu va afecta viitorul industriei muzicale, deoarece artiștii vor continua să scrie, să înregistreze și să lanseze melodii, pandemia e doar un obstacol pe care aceștia pot să spun că-l trec cu brio”.

EMANUEL GAVRILĂ, ANDREEA BUZAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: