NICOLE: O zi cu Ștefania

Pot spune că apreciez foarte mulți artiști din ziua de azi, dar dacă aș putea alege să îmi petrec o zi cu un artist faimos, probabil aș alege-o pe Cristina Ștefania, iubita cântărețului Ștefan (SPEAK).

Aceasta s-a afirmat la inceput prin dans, urmand apoi sa inceapa o cariera muzicală. In prezent, vedeta locuieste cu iubitul sau, evoluând bine atat pe plan familial, cat si in carieră.

Am devenit fana acesteia acum patru luni, afirmandu-se pe TikTok, unde are un numar destul de mare de urmaritori.

Cristina Ștefania. Screenshot: NICOLE JUCA

Consider ca Stefania este un model bun de urmat, aceasta avand o viata superba, muncind mult si facand efort pentru a ajunge unde este astazi. Vedeta are un stil de viata sanatos, antrenamentul fizic fiind nelipsit din viata acesteia, chiar daca pe partea de alimentatie aceasta isi face toate poftele.

Foarte de respectat insa la aceasta, fapt care m-a facut sa o indragesc, este modestia ei, finetea cu care trateaza lucrurile si caracterul acesteia – cel putin asa se poate deduce din mediul online.

Ideea de a petrece o zi din viata mea cu aceasta mi s-a parut interesanta, aceasta fiind si o vlogerita, lucru care ma pasioneaza, gandindu-ma chiar in viitorul apropiat sa imi fac un canal de YouTube.

Consider ca o zi langa aceasta m-ar ajuta sa imi asum ideea de YouTube si viața de persoana publica.

O consider un model foarte bun, dorind să urmez și eu același stil de viață ca al ei, poate chiar în viitor să obțin o colaborare cu aceasta. Cred că experiența ei m-ar ajuta să îmi pot începe un canal de YouTube, de aceea doresc să pot avea o întâlnire cu ea.

NICOLE JUCA

NICOLE JUCA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: